luni, iunie 1, 2020

Fotbalul francez e în șoc! Și-a luat viața pentru că a fost infectat cu coronavirus. Bernard Gonzalez, doctorul clubului francez de fotbal Reims,  s-a sinucis la vârsta de 60 de ani.

Le Parisien a anunţat, duminică noapte, că medicul echipei Reims, Bernard Gonzalez şi-a luat viaţa atunci când a aflat că a fost infectat cu Coronavirus. De asemnea, soţia sa a contractat şi ea COVID-19. Clubul francez a confirmat decesul doctorului prin intermediul unui comunicat oficial.

Citește și:

Potrivit France Press, într-o scrisoare de adio, doctorul a mărturisit că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Medicul lucra la clubul Remis de mai bine de 20 de ani. Preşedintele clubului a fost afectat la aflarea veştii că Bernard Gonzalez s-a sinucis. „Sunt şocat, n-am cuvinte!”, a spus Jean-Pierre Caillot.

Astfel, chiar dacă şi-a lua viaţa, Bernard Gonzalez a devenit primul membru al unui club profesionist de fotbal care decedează din cauza Coronavirusului!

Citește și:

În Franţa au fost raportate, până acum, 93.780 de cazuri de infectare cu Coronavirus, dintre care 8.078 de morţi. În top, Franţa e a cincea ţară ca număr de cazuri, după SUA, Spania, Italia şi Germania.

Parteneri