joi, iunie 4, 2020

Frații Sterp, la un pas de moarte! „Am avut noroc că ne-a ținut Dumnezeu în viață”. Familia Sterp a devenit celebră, în urma mediatizării activităților celor doi frați, Culiță și Iancu. Cântăreț și fost soț al interpretei de manele Carmen de la Sălciua, Culiță se bucură de o mare susținere din partea fanilorsăi.

Fratele său mai mic, Iancu a devenit cunoscut în urma participării la emisiunea Andreei Mantea, „Puterea Dragostei, de la Kanal D. În aceste momente, Iancu se află în Republica Dominicană, la concursul Survivor. El luptă pentru un loc în finală.

Citește și:

Cei doi băieți mai au două surori, de care sunt foarte apropiați. Toți au declarat, mereu, că sunt foarte uniți și se iubesc. Cu toate acestea, a existat un moment de neatenție în trecutul lor, care putea să conducă la o tragedie. Culiță și-a adus aminte, la Antena Stars, de momentele cumplite prin care a trecut.

„Am avut un accident de mașină toți patru. Veneam de la mare și eram cu microbuzul nostru. Eu conduceam, iar 15 km de casă, m-a luat somnul, am ațipit. Dar am avut noroc că ne-a ținut Dumnezeu în viață”, a povestit Culiță Sterp.

Frații Sterp au o fermă de animale

Citește și:

Familia Sterp este foarte unită. Dețin o fermă de animale și un magazin, unde vând produse de la ferma lor. Culiță a povestit că el și frații lui au crescut printre animale. Deși este o persoană cunoscută acum, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua spune că munca de jos nu a fost niciodată un motiv de rușine pentru el. Chiar dacă a început să câștige mii de euro la evenimente, Culiță continuă să muncească alături de familia sa, când timpul i-o permite.

Citește și:

„Am avut o copilărie frumoasă. Cu toate că ne-am petrecut-o la vaci și la oi. Ne era ciudă când eram mici, că ei se scăldau la râu, iar noi să mergem la vaci.

Ferma o avem de când ne știm. Este singurul venit al nostru. Niciodată părinții nu au avut un alt serviciu. Noi ne bucurăm foarte mult pentru el, orice ar vrea să facă în viața asta. Noi îl sustinem 100%”, a mărturisit sora lui Culiță.

Parteneri