Home » Politică » Gabriela Firea aruncă bomba! „Anunț că nu mai...

Gabriela Firea aruncă bomba! „Anunț că nu mai candidez la Primăria Capitalei”

Gabriela Firea aruncă bomba! „Anunț că nu mai candidez la Primăria Capitalei”.

Primarul general al Capitalei a făcut o serie de declarații incendiare, aseară, în emisiunea lui Mihai Gâdea, la Antena 3. Aceasta i-a lăsat pe toți cu gura căscată în momentul în care a anunțat că nu mai candidează la Primăria Capitalei.

Firea este supărată că Robert Negoiță și-a anunțat sprijinul pentru Victor Ponta.

Citește și:

„Eu, în această seară, în fața dumneavoastră, anunț că nu mai candidez la Primăria Capitalei. Dacă pe flancul de centru și centru-stânga, au un procentaj mult mai mare decât mine.

Dar, din toate studiile pe care noi le avem până în acest moment, realizate cu toate casele de sondare a opiniei publice, eu și președintele Klaus Iohannis, de patru ani, suntem pe rând, ori numărul 1, ori numărul 2, în încrederea populației, deci în încrederea românilor. Nu avea ce să se schimbe în ultima săptămână”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și:

Mihai Gâdea nu s-a putut abține și a exclamat că această declarație e un Breaking News! Și că nu se poate trece cu ușurință peste anunțul primarului general.

„Stați puțin, e breaking news! Ceea ce a anunțat doamna Firea este, de departe, breaking news-ul acestei zile! Gabriela Firea anunță următorul lucru în condițiile în care se speculează că Victor Ponta, fostul prim-ministru, va candida cu susținerea domnului Negoiță”, a spus Gâdea.

Citește și:

Negoiță despre PSD-iști: "Văd căpușe, hiene cu dinți rânjiți, că ...

Gabriela Firea aruncă bomba! „Viața nu se termină cu funcția de primar al Capitalei”

Gabriela Firea a declarat că „Nu mă țin de scaun, nu m-am născut primar”, după care a adadăugat că, în nicun caz, viața ei nu se termină odată cu funcția de Primar.

„Mi-am încheiat onorant un mandat de senator și am acoperit un mandat de primar general zic eu cu onoare. (…) Viața nu se termină cu funcția de primar al Capitalei. (…)

Nu este niciun fel de amenințare, șantaj politic și nici nu vreau să se speculeze că Gabriela Firea este supărată pe PSD. Eu sunt om de echipă. Dacă echipa noastră găsește un candidat mai bun, îi strâng mâna. Îi fac și campanie și îi și spun tot ce are nevoie”, a mai spus actualul Primar General al Capitalei.

Parteneri