Home » Politică » Gabriela Firea, candidat la președinție? Reacți...

Gabriela Firea, candidat la președinție? Reacție categorică

Gabriela Firea, candidat la președinție? Reacție categorică.Primarul General al Capitalei a reacționat după declarațiile lui Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea a declarat în direct la România TV, că propunerea lui Marcel Ciolacu o onorează. Dar că, deocamdată, aceasta rămâne „fidelă bucureștenilor”.

„Am urmărit și eu declarațiile președintelui Marcel Ciolacu. A răspuns politicos unei întrebări din partea presei. Așa cum nu am fost întrebată nici în momentul când fostul președinte al PSD a făcut acel anunț, categoric nu a existat recent o discuție de acest gen în partid. Ne pregătim pentru alegerile locale și parlamentare momentan.

Citește și:

O astfel de abordare este prematură. M-a onorat afirmația domnului Marcel Ciolacu. Sub nicio formă nu putem vorbi acum despre posibile candidaturi la alegerile prezidențiale. Eu sunt fidelă bucureștenilor. (…) Cred că domnul Ciolacu a vrut doar să răspundă acelei întrebări care reprezintă poate și o provocare”, a declarat Gabriela Firea.

Reamintim că Marcel Ciolacu a declarat miercuri că PSD o susține pe Gabriela Firea la funcția de președinte al României la următoarele alegeri.

Parteneri