vineri, mai 29, 2020

Gigi Becali a trait tragedia vietii sale! Din pacate, medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru a o salva. A murit cu zile!

In urma cu 20 de ani, Gigi Becali a trait o adevarata drama cand a pierdut-o pe Doina, sora sa mai mare, in varsta de 44 ani de ani!

Momentul in care s-a apropiat de Biserica

Doina a murit din cauza unei infectii pulmonare foarte puternice! Latifundiarul din Pipera a dezvaluit ca pierderea Doinei a fost momentul in care s-a apropiat de Biserica si de Dumnezeu.

Citește și:

Gigi Becali a trait tragedia vietii sale.„Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezăm câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez. Și eu, că să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi”, povestea Gigi Becali la Romania TV.

Citește și:

Putini sunt cei care stiu ca Gigi Becali a fost intotdeauna apropiat de surorile sale! La sfarsitul anilor ’90, cand Doina a murit, omul de afaceri a suferit teribil, in tacere, refuzand sa vorbeasca vreodata despre acest subiect dureros.

4

Parteneri