vineri, iulie 10, 2020

Gigi Becali, mesaj de încurajare pentru Ricardo Grigore. „Dacă vrei să nu mai plângi, pregătește-te, tată!”

Gigi Becali a ținut să-i transmită un mesaj lui Ricardo Grigore. Fundaşul dinamovist a cedat nervos şi a izbucnit în lacrimi, după umilinţa suferită. Dinamo a fost umilită de FCSB în prima manşă a semifinalelor Cupei României. Roş-albaştrii s-au impus în Ştefan cel Mare cu 3-0 şi au adâncit criza în care se află marea rivală.

Citește și:

„Mă simt ultimul om. Îmi vine să mă las de fotbal”, a declarat fotbalistul dinamovist.

Mesaj de încurajare. Imaginile l-au impresionat şi pe patronul celor de la FCSB. Gigi Becali i-a transmis lui Ricardo, la ProX, că i-a părut rău că a plâns. Dar că trebuie să se pregătească mai mult, ca să nu mai plângă în viitor.

„Vreau să-i spun lui Ricardo Grigore ca unui copil, prietenește, cu dragoste. Mi-a părut rău de el că plângea, mi-a fost milă de el. Îi transmit lui și să înțeleagă toți. Dacă vrei să nu mai plângi, pregătește-te, tată! Dacă nu v-ați pregătit, normal că acum plângeți. Trecea ăsta Petre… n-am văzut așa ceva!

Citește și:

Îi spun cu dragoste și prietenie, să nu o ia în nume de rău: ‘Măi, copile, pregătește-te, trage de tine, jerfește-te, dacă vrei să nu mai plângi data viitoare!’ Nu putea să fugă”, a declarat Gigi Becali.

Parteneri