sâmbătă, august 8, 2020

Gigi Becali socheaza. Latifundiarul din Pipera a oferit noi declaratii in contextul pandemiei de Covid-19! Iata cum suna convingerile patronului FCSB!

„Ce, Dumnezeu l-a făcut pe om cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei n-au încredere în puterea lui Dumnezeu și Iisus…oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred.

Citește și:

Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine”, a zis Gigi Becali.

Gigi Becali socheaza: “Virusul n-are putere la noi. Lasati-ne in pace”

„Spun din fericire că noi suntem pe acea -listă neagră-. Noi avem 2.000 de morți în șapte luni, ei în două zile, nu le e puțin rușine așa. Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru că noi suntem țară ortodoxă. Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăvește se duce la doctor. Ăia care au creat virusul vor să facă panică, să distrugă popoare. Lăsați-ne în pacee. Ei nu mai fac teste, păi dacă s-ar face teste în Italia ar vedea că are 7.000. Noi avem în ADN nostru avem Sfânta Liturghie în sânge. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de covid”, a adăugat patronul FCSB.

Parteneri