luni, iunie 1, 2020

„Hâtz, Johnele, hâtz!” Dorian Popa implicat într-un accident. Care este starea artistului?

Se pare că nu a fost ziua norocoasă a lui Dorian Popa. O clipă de neatenție a fost suficientă pentru un accident dintre cele mai neplăcute. Doar în urmă cu câteva zile, Dorian Popa a mărturisit că are probleme de sănătate din cauza accidentului de la genunchi.

Artistul s-a accidentat în emisiunea „Ultimul trib”, de la Antena1, în urmă cu doi ani.

Citește și:

„Încerc să îmi distrag atenția de la acul cel frumos și mare al domnului doctor, uitându-mă la fel și fel de lucruri legate de construcție. Astăzi injectăm acid hialuronic și cortizon”, a spus vedeta într-un clip pe YouTube.

Dorian Popa, implicat din nou într-un accident rutier. "Nu ştiu ...

Dorian Popa. Accident de mașină

Joi, 21 mai, Dorian Popa a fost implicat într-un accident rutier produs pe DN1, la câțiva kilometri de la ieșirea din București. Din nefericire, bolidul artistului s-a izbit de un microbuz.

Citește și:

Accidentul s-a produs în această după-amiază. După cum singur recunoaște, vina aparține cântărețului. Din fericire, impactul nu a fost atât de puternic și nu au rezultat victime.

„Hâtz, Johnele, hâtz! Fender, bender… Astăzi, m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că era ochii mei în altă parte…

Citește și:

Dar, am lovit mașineta și… Ce credeți? Oglinda a avut de suferit. Însă, e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun”, a fost mesajul cântărețului în Story-urile urcate pe Instagram.

 

Parteneri