duminică, iulie 5, 2020

Helmut Duckadam nu-și găsește locul! Și-a dat demisia, din nou.

După ce și-a dat demisia din FCSB, Helmut Duckadam a renunțat și la cariera politică. Fostul fotbalist și-a dat din nou demisia, la doar câteva zile după ce devenise consilierul pe probleme de sport al președintelui Senatului, Robert Cazanciuc.

„Câtă răutate și invidie! Pentru mine, era o onoare și mândrie să fiu consilierul pe probleme de sport a Președintelui Senatului României. Că în acest moment, Președinte interimar este dl. Robert Cazanciuc, căruia doresc să-i mulțumesc și pe această cale pentru propunere, sau era altcineva, din oricare alt partid, pentru mine era totuna.

Citește și:

Știam că mandatul meu va fi doar de 5 luni. Dar am crezut că, dacă voi veni cu proiecte bune pentru sportul românesc, poate și viitorul președinte al Senatului va apela în continuare la serviciile mele. Din păcate, invidia si răutatea unora, m-au făcut să renunț la această funcție.

Voi rămâne în continuare consecvent principiilor mele și nu voi mai activa în fotbal sau politică. Viața merge înainte, să fim sănătoși!”, a scris Helmut Duckadam pe pagina sa de Facebook.

Câștiga doar 2000 de lei lunar, la FCSB

Citește și:

Recent, fostul portar și-a anunțat demisia din funcția de director de imagine de la FCSB. Acesta a spsu că patronul i-a micșorat salariul cu 78%, pe timpul pandemiei de coronavirus. O decizie care l-a afectat, ”la câte probleme de sănătate am”. Duckadam ajunsese să câștige doar 2.000 de lei lunar.

„Am hotărât să-mi înaintez demisia de la FCSB. Președinte de imagine era o denumire. Eram practic un oficial. De ce am făcut asta? Am simțit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. E mai onorant decât să fii dat afară.

Citește și:

Au fost tentative să fiu dat afară acum trei săptămâni. M-a sunat domnul Argăseală să întrerupem contractul, dar patronul a zis să continuăm. Dar cred că tot la sugestia lui Gigi Becali a venit propunerea de demitere. Simți că nu mai ești dorit”, a declarat Duckadam, în direct și în exclusivitate la Fotbal Club.

Parteneri