joi, iulie 9, 2020

HOROSCOP, 02 iunie. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a prezentat horoscopul zilei de 02 iunie. Racii fac eforturi prea mari pentru familie, iar Capricornii au parte de afecțiune din partea colegilor.

Atenție! Balanțele , afectat de necazurile unei persoane dragi!

Berbec

Marte se apropie de un careu cu Venus. Va fi o discrepanță foarte mare între ceea ce îți place și ceea ce faci cu adevărat.

Citește și:

Taur

Trăiești cu impresia că unii prieteni vor să te implice în unele proiecte care să îți aducă pierderi ție și lor câștiguri.

Gemeni

Relația cu autoritățile va fi una defectuoasă. Încearcă să nu cauți scurtături sau să păcălești oamenii din jur.

Rac

Faci eforturi prea mari pentru familie, iar cei dragi nu apreciază deloc. Însă gândește-te dacă nu cumva îi ajuți forțat.

Citește și:

Leu

Ești pregătit să dai o replică tăioasă de fiecare dată când oamenii te contrazic. Nu te baza pe un program stabil astăzi!

Fecioară

Îi iei apărarea cuiva apărarea și te vei simți foarte bine. Dar vei descoperi că persoana respectivă nu ți-a spus adevărul în totalitate.

Balanță

În prima parte a zilei găsești energie pentru aboslut tot. Spre seară vei fi afectat de necazurile unei persoane dragi.

Citește și:

Scorpion

Devii foarte tandru și pasional, iar partenerul adoră momentele petrecute în compania ta. Nu face cheltuieli aiurea!

Săgetător

Ai uitat de un proiect pe care trebuia să îl finalizezi și îți este rușine să le comunici asta colegilor. Dar ei te vor sprijini.

Capricorn

Un coleg care îți era indiferent va fi alături de tine în momentele mai grele. În plus, îți va da și multe sfaturi utile.

Vărsător

Nu prea ai chef de muncă. Ai vrea să pleci mai devreme pentru a te întâlni cu prietenii sau pentru a face cumpărături.

Pești

Nu îți mai convine garderoba, vrei alte haine și alte perechi de pantofi. De asemenea, este o zi bună și pentru renovare.

Parteneri