sâmbătă, iulie 11, 2020

Horoscop, sâmbătă, 6 iunie. „Se resimt efectele Lunii Pline în Săgetător”. Daniela Dimulescu, astrolog DCNews, ne avertizează că Luna Plină în Săgetător și-a făcut simțătă apariția în toate zodiile.

Taurii vor fi supărați, la începutul zilei

Berbec

Ai dor de ducă și ești dispus să pleci singur la plimbare dacă nu vrea nimeni să te acompanieze.

Taur

Prietenii te-au implicat în planurile lor, dar se răzgândesc după prânz. Inițial vei fi supărat, dar îți va trece.

Citește și:

Gemeni

Ai prea multe de făcut și cu greu vei găsi timp pentru toate. Ai nevoie de prioritizare, dar și de înțelegerea celorlalți.

Leii nu vor să rezolve acum lucrurile care nu le convin

Rac

Probabil încă îți mai revii după Eclipsa de ieri. Ești foarte sensibil și supărăcios. Vei primi reproșuri de la cei dragi.

Leu

Unii prieteni își dau arama pe față și nu îți convine deloc ce afli. Dar cum nu poți schimba nimic deocamdată, mai bine o lași baltă.

Citește și:

Fecioară

Acasă, printre cei dragi, nu ești la serviciu. Deci nu te purta cu ei cu autoritate și nu le cere mai mult decât pot duce.

Scorpionii se gândesc doar la bani

Balanță

Ești prea obositor pentru ceilalți și nici nu vrei să te oprești. Vorbești non-stop și te faci remarcat deși nu ai avea de ce.

Scorpion

Starea melancolică te urmărește, dar nu o vei lăsa să pună stăpânire pe tine. Deși este sâmbătă, ești cu gandul doar la bani.

Citește și:

Săgetător

Descoperi lucruri la partener pe care nu le-ai fi bănuit vreodată. Unele care îți convin, dar și unele de care ai vrea să scape.

Vărsătorii sunt extrem de epuizați

Capricorn

Toți din jurul tău sunt leneși, fapt ce te scoate din sărite. Vrei să te odihnești, dar din cauza lor nu vei putea.

Vărsător

Ai mare nevoie să îți faci timp pentru tine. Să te răsfeți, să te relaxezi, să citești o carte. Ești foarte epuizat.

Pești

Familia emite prea multe pretenții și tu esti doar unul. Dar nici nu îi poți refuza pe cei dragi. Ai grijă de bunăstarea ta fizică și emoțională.

Parteneri