joi, iulie 9, 2020

Iată cine e câștigătorul Românii au talent 2020! Siena Vușcan a pierdut marele premiu

Finala „Românii au talent”! O țară întreagă a rămas mută pe 29 mai, deoarece nimeni nu se aștepta ca Siena Vușcan să iasă pe locul 2, Mihai Țigaret pe locul 3, iar Radu Palaniță, mecanic auto, a câștigat marele premiu de la Românii au talent!

Radu Palaniță a câștigat marele premiu de la Românii au talent!

Citește și:

Siena Vușcan, supranumită și micuța “chinezoaică”, a câștigat premiul 2.

Mihai Țigaret, pianistul de 13 ani, care a cucerit publicul din prima clipă în care a urcat pe scenă și a primit și un Golden Buzz de la Andr, care l-au trimis în semifinală, a câștigat locul 3.

Iată cine e câștigătorul Românii au talent 2020! Radu Palaniță a castigat vineri seara marele trofeu Romanii au talent, premiul in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat concurent. Intr-o finala speciala, desfasurata de acasa, Radu a reusit sa ajunga la inimile oamenilor prin vocea lui si sa-i convinga pe telespectatori ca merita votul lor si sansa de a triumfa.

Citește și:

În marea finală, Radu a interpretat melodia lui Frank Sinatra, MY WAY. Într-un interviu pentru PRO TV, Radu a dezvălui ce ar face cu premiul de 120.000 de euro.

Voi ajuta și o familie nevoiașă

„Dacă aș câștiga marele premiu, ce aș face cu banii? Această întrebare își are cu siguranță răspunsul: îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”, a spus Radu pentru Pro tv.

Citește și:

 

Parteneri