marți, august 11, 2020

Iesirile nervoase ale Simonei Halep. Darren Cahill, antrenorul sportivei, a vorbit despre starea emotionala a sportivei.

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a afirmat, într-o discuţie publicata de Tennis Australia, ca si-ar dori sa fie ca o ”voce a lui Dumnezeu” pentru sportiva in timpul antrenamentelor acesteia, la care participa prin intermediul unei aplicatii video, citeaza Agerpres.

Citește și:

‘Mi-ar plăcea să fiu ca o voce a lui Dumnezeu pentru ea, de fiecare dată când face ceva greşit să audă această voce venind dintr-un colţ al terenului. Încă nu am reuşit să fac asta, dar sper că aplicaţia pe care o folosim se va dezvolta şi voi găsi o cale. Ca antrenor am fost nevoit să evoluez şi să fac lucruri pe care nu le-am mai făcut până acum”, a spus Darren Cahill.

Citește și:

”Nu pot vorbi cu ea, dar Simona are un microfon într-un colţ al terenului. Dacă am ceva să îi transmit o fac prin intermediul lui Artie (Artemon Apostu-Efremov) sau îi scriu un scurt mesaj după exerciţiu. Îi place să facă multe pauze, iar la fiecare 5-10 minute merge în colţul terenului şi verifică telefonul şi continuăm de acolo. Ea îmi poate vorbi, o pot auzi, dar nu pot vorbi cu ea. Discuţia unilaterală este ca un meci între noi. Ea poate avea un antrenament prost şi îmi spune prin microfon, dar eu nu pot face nimic, stau în Australia şi ascult. De fapt, nimic nu s-a schimbat”, a relatat amuzat Cahill.

Iesirile nervoase ale Simonei Halep. Darren Cahill: “Mi-ar placea sa fiu vocea lui Dumnezeu pentru ea”

Citește și:

”Simona este o jucătoare emotivă şi îi place să exprime ce simte, asta e ea. Trebuie doar să găsim momentele potrivite şi cred că a devenit mult mai bună la asta decât era în urmă cu câţiva ani. Când organizatorii de la Wimbledon au anunţat că nu va fi o ediţie 2020 a turneului a fost un pic de tristeţe în fiecare dintre noi. Însă am resimţit-o mai tare în ultimele zile, când turneul ar fi trebuit să se dispute, iar postările din social media, cu clipuri video vechi şi meciuri vechi, au contribuit la asta.

”E trist că nu putem fi acolo, dar lumea trece prin ceva mult mai grav şi încercăm să controlăm acest virus care afectează întreaga lume şi sperăm că noi ca sport vom lua deciziile corecte, iar din acest punct de vedere cred că Australia este un lider prin felul în care am reluat sportul”, a completat el.

Parteneri