sâmbătă, august 8, 2020

Împlinește 66 de ani și arată de 40! Care este secretul Anastasiei Lazariuc?

Extrem de discretă, de o feminitate și o sensibilitate aparte, Anastasia Lazariuc a rămas aceeași ca acum mulți ani, când a devenit cunoscută pe piața muzicală din România. Are o frumusețe naturală și o siluetă de invidiat. Anastasia Lazariuc mărturisea, la un moment dat, că obișnuiește să mănânce foarte puțin.

Citește și:

„Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare. Dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci și așa e.

Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci și felul unu și felul doi și desert, bietul stomac mestecă și mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta. Sigur că există niște reguli pe care trebuie să le știm și să fim conștienți că dacă mâncăm mult și amestecat nu e bine deloc”, declara cântăreața cu ceva timp în urmă.

Citește și:

De asemenea, vedeta a dezvăluit că alimentul datorită căruia s-a menținut mereu în formă este, nici mai mult, nici mai puțin decât mămăliga.

anastasia-lazariuc-1

 

Împlinește 66 de ani. „La noi în familie nu e nimeni gras”

Anastasia Lazariuc s-a născut pe 6 iulie, 1953, în Republica Moldova. Basarabeanca mai 1o frați și a declarat că exemplul ei a fost dintotdeauna mama sa. Artista a mărturisit pentru ”Vorbește Lumea”, de la Pro TV, că modul de a se comporta al mamei sale i-a fost model toată viața.

Citește și:

„Mama mea a fost exemplul meu. La noi în familie nu e nimeni gras. Mi-am dat seama câtă înțelepciune putea să aibă o femeie simplă de la țară. A fost foarte activă, dinamică. Nu-mi amintesc ca mama să se fi dat cu creme. Se spăla pe față cu săpun de casă și asta era tot.

Eu am început mai târziu să folosesc produse cosmetice, dar nu vopsea de păr. Am început să mă machiez când m-am lansat în muzică. Dar pe atunci erau machiaje foarte ieftine și probabil nu atât de sănătoase, însă era obligatoriu sa ne machiem”, a mărturisit cântăreața.

Parteneri