marți, august 11, 2020

Intrebare cheie pentru politicieni. Iata ce mesaj a transmis artistul pe pagina sa de socializare: “Riscati sa va aruncam la cosul de gunoi”

“Cultura încotro?

O întrebare pe care o adresez cu tărie politicienilor acestei țări. Îmi asum autoritatea de-a face această interpelare în calitate de artist și cetățean al României. E o întrebare simplă, pe deplin justificată, pe care din ce în ce mai mulți oameni, truditori în domeniu o punem. Așteptăm nerăbdători răspuns, dar mai ales soluții, fapte, măsuri palpabile, juste, coerente, responsabile, acum, imediat! Încetați cu această indiferență cu care tratați cultura acestei nații.

Citește și:

Intrebare cheie pentru politicieni. Nicu Alifantis: “Riscati sa va aruncam la cosul de gunoi”

E imperios necesar să abordați acest subiect cu prioritate și mai ales cu interes. Ne-am săturat de promisiunile dumneavoastră, ca și de de așa-zisa „preocupare” exprimată permanent la timpul viitor. Doamnelor și domnilor politicieni, nu știu dacă realizați, dar au trecut 30 de ani în care nu ați făcut nimic, dar absolut nimic, pentru acest domeniu. Nu uitați, trăim astăzi, iar timpul nu ne este cel mai bun prieten! Riscați să vă aruncăm la coșul de gunoi al istoriei!

Citește și:

Vă mulțumesc, (încă) cu respect! Un artist în viață”, a scris Nicu Alifantis pe pagina de Facebook.

Parteneri