vineri, mai 29, 2020

Ioana Simion rupe tacerea! Sotia lui Ilie Nastase este mai hotarata ca niciodata sa divorteze de fostul tenismen, asa ca a depus deja actele. Actiunea sa vine ca urmare a faptului ca fostul sportiv nu crede in intentiile brunetei.

“Da, este adevărat, astăzi (n.r. – ieri) facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic.

Citește și:

Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni. Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită”, a spus Ioana Simion, potrivit Spynews.

Bruneta a intentionat sa aiba o ultima conversatie cu Ilie Nastase pentru a se asigura ca decizia sa este una inteleapta, insa nu au ajuns la un consens.

Citește și:

Ioana Simion rupe tacerea. “Ultima oară ne-am întâlnit chiar astăzi, eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Tot respectul pentru soțul meu, niciodată nu voi da din casă, voi avea numai cuvinte de laudă la adresa lui. Dar ca la fiecare, ne mai certăm, ne mai jignim.

Eu consider că am fost un om corect față de el, l-am respectat foarte mult și îl voi respecta în continuare, indiferent de ce va fi, pentru că a făcut parte din viața mea”, a mai mărturisit Ioana Simion, în urmă cu o săptămână.

4

Parteneri