marți, august 11, 2020

Ionel Ganea, acuze dure din partea fiicei sale. „A fost violent față de familia lui”

După ce fostul fotbalist a fost pus la zid de cea care i-a fost nevastă, acum a venit rândul fiicei lui. Ionel Ganea și Dana Iaru au împreună doi copii, Ioana și George, cel din urmă fotbalist la Viitorul.

Lupta dintre cei doi și violențele din familie și-au pus amprenta și pe cei doi copii, chiar dacă aceștia sunt deja mari. Divorțul dintre cei doi a fost definitivat la finalul anului trecut. Din păcate, însă, impactul negativ asupra copiilor începe să-și arate urmările.

Citește și:

Deși mamă la rândul său, Ioana își acuză tatăl și se declară solidară cu mama sa.Aceasta a declarat pentru cancan.ro că atât ei, cât și fratelui său le-a fost teamă de tatăl lor.

„Ionel a fost mereu un om foarte dur. Foarte mulți ani a fost violent față de familia lui, mai ales față de mama. Eu nici nu știu cum a rezistat atât timp, mereu am întrebat-o cum…

Dar nici ea nu știe. De-a lungul timpului, mereu am fost controlați și oarecum supuși unor temeri față de el. Știu și că în timpul căsniciei lor a și înșelat-o în nenumărate rânduri”.

Citește și:

Fata lui tata. Ce bine arata fiica lui Ionel Ganea! Ioana intoarce ...

„Viața nu e roz!”

Ioana a mai spus că tatăl său se comportă ca un stăpân și că, în urma acțiunilor sale, ea nu mai poate avea încreder în el.

„Într-adevar este o problemă ce îi privește pe ei. Dar atât eu, cât și fratele meu am fost foarte afectați de lucrurile care se întâmplau în casă. După ce s-a despărțit mama de el, eu am locuit o perioadă de opt luni cu el și cu băiețelul meu, David, timp în care eu m-am angajat și lipseam câteva zile din săptămână.

Citește și:

La un moment dat, primesc o poză cu David și cu o femeie în dormitorul lui. Lucru care m-a deranjat enorm, iar când l-am întrebat ce este cu poza aceea, mi-a răspuns zâmbind «Păi și ce? A vrut și ea să facă o poză…»”, mai spus Ioana Ganea.

Reamintim că, în urmă cu două luni, Ionel Ganea a fost întrebat de un jurnalist GSP dacă și-a lovit nevasta, iar acesta nu a infirmat.

„Au fost momente tensionate între mine și ea. Nu pot să neg. Viața nu e roz, așa cum pare la fiecare. Nu a fost totul perfect”, a fost răspunsul acestuia.

Parteneri