Info Actual > Showbiz > Ionuț Dolănescu, dezvăluire plină de durere. Ultimele cuvinte rostite pe patul de MOARTE
Showbiz

Ionuț Dolănescu, dezvăluire plină de durere. Ultimele cuvinte rostite pe patul de MOARTE

Ionuț Dolănescu, dezvăluire plină de durere. Ultimele cuvinte rostite pe patul de MOARTE

Ionuț Dolănescu, dezvăluire plină de durere. Ultimele cuvinte rostite pe patul de MOARTE! Artistul este urmărit de viață de acest episod trist.

Celebrul artist va rămâne urmărit toată viața de aceste vorbe, pe care tatăl său, maestrul Ion Dolănescu, i le-a rostit cu puțin timp înainte de a muri.

Ionut Dolanescu a dezvaluit in premiera care au fost ultimele cuvinte pe care tatal sau le-a rostit inainte de moarte. Se pare ca regretatul maestru Ion Dolanescu a insistat sa ii transmita baiatului sau un mesaj, pentru a putea pleca cu sufletul impacat.

ULTIMELE CUVINTE ROSTITE PE PATUL DE MOARTE

„Tata dintotdeauna mi-a spus: Oriunde ai umbla în lumea asta, pentru că am locuit o vreme și în Australia, acum și în America, dar tata mi-a spus: „Tu numai aici, în patria ta, vei fi ceea ce ești. Datorită mie, datorită maică-tii.

Ionuț Dolănescu, dezvăluire plină de durere. Nu mi-a fost ușor, numele ăsta mi-a fost și o povară”, a declarat Ionuț Dolănescu, scrie huff.ro.

Reamintim ca Ion Dolanescu s-a stins din viata in anul 2009.

După mulți ani de la moartea marelui cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu au apărut dezvăluiri incredibile despre modul în care artistul a făcut o avere impresionantă.

DACĂ TATA AR FI PRIMIT UN LEU, AR FI FOST MULTIMILIONAR

Fiul acestuia, Ionuț, a povestit modelul în care tariful la nunți a fost crescut de șapte ori. Dacă preţul iniţial era de 3.000 de lei pentru două ore, ulterior, tariful a crescut la 20.000 de lei.

„Când ieşeam pe stradă, oamenii spuneau: „Uite-l pe Dolănescu! Uite-l”. Figura tatălui meu a rămas impregnată în conştiinţa şi în sufletul acestui popor. Discurile care se realizau, 500.000 de exemplare, se vindeau în două-trei zile, apoi se reeditau. La 26 de lei, cât era un disc, dacă tata ar fi primit un leu, ar fi fost multimilionar”, a dezvaluit fiul sau, Ionuț, potrivit B1.

S-A JUDECAT ANI DE ZILE CU FRATELE SĂU

Ionuţ Dolănescu s-a judecat ani la rând cu fratele său, Dragoş Dolănescu, pentru a împărţi averea lăsată de tatăl lor, regretatul interpret Ion Dolănescu.

În cadrul procesului respectiv s-a stabilit ca Ionuţ Dolănescu să devină proprietarul vilei din Strada Caimatei. Conform evaluării efectuate de expertul instanţei, aceasta se ridica la o valoare de peste 400.000 de euro.

Dragoş Dolănescu a devenit proprietarul unei alte vile, cea din Sinaia. Aceasta a fost evaluată la 290.000 de euro. Pe lângă locuinţă, el a intrat în posesia mai multor terenuri din Prahova, Ilfov şi Dâmboviţa. Totodată, a primit o mică parte din locuinţa situată pe Strada Hagi Dina, din Bucureşti, evaluată la 6.000 de euro.

Sursă FOTO: Wowbiz