marți, august 11, 2020
Home » Diverse » Italia își îndeamnă cetățenii să viziteze R...

Italia își îndeamnă cetățenii să viziteze România! „Este printre cele mai sigure țări, în ce privește pandemia”

Landscape from the Fagaras mountains with Transfagarasan winding road in Romania

Italia își îndeamnă cetățenii să viziteze România! „Este printre cele mai sigure țări, în ce privește pandemia”.

Pare de necrezut, dar România este recomandată ca fiind o țară sigură, unde „noul coronavirus aproape a dispărut”, conform esquire.com. Autorii articolului recomandă patru țări sigure de a fi vizitate de italieni, în această țară.

„Cele mai sigure destinații de vacanță din această vară, unde Covid-19 este sub control, sunt: Grecia, Croația, România și Portugalia”, scrie sursa citată.

Citește și:

Lista este ideală, în accepțiune italienilor, din mai multe motive. Sunt relativ aproape de Italia. Astfel, turiștii nu vor călători un timp îndelungat cu avionul. Toate cele patru țări sunt în Europa. Iar acesta este un punct important, în cazul în care apar noi restricții de deplasare în cadrul Uniunii Europene.

Cel mai important punct pe listă este faptul că în aceste țări s-au înregistrat puține cazuri de contaminare cu Covid-19.

„România este un adevărat paradis!”

Citește și:

Italia își îndeamnă cetățenii să viziteze România! Autorii articolului susțin că România e prea puțin vizitată de italieni, iar asta e „o greșeală”.

„Din lista noastră, România tinde să fie vizitată cel mai puțin de italieni și asta reprezintă o mare greșeală. Pentru iubitorii de munte, de mâncare bună și de orașe frumoase, România este un adevărat paradis!

Iar costurile sunt absolut accesibile. În acest an ar fi bine să o vizitați, deoarece România este printre cele mai sigure țări de pe întregul continent european în ce privește pandemia de coronavirus”, se arată în sursa citată.

Parteneri