luni, iulie 6, 2020

Iubire ca în filme! Ea are 51 de ani, el are 28. Este vorba despre Lia Bugnar, partenera Mariei Buză în show-ul Asia Express, de pe Antena1,  și de Anghel Damian, care face parte din distribuția serialului „Vlad”, de la ProTV.

Lia Bugnar este actriță, dramaturg, regizor și scenarist și, într-un interviu pentru Unica, a recunoscut că pasiunea pentru actorie a fost cea care i-a unit pe ea și iubitul ei.

Citește și:

„Anghel e mai deștept ca mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani. Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune”, a declarat Lia Bugnar.

Actrița este foarte mândră de iubitul ei. În afară de faptul că e deștept, frumos, talentat, bogat? N-aș putea să-ți spun”, a mai spus Lia Bugnar. Actrița a mai mărturisit că nu a stat niciodată singură și a recunoscut că a fost o norocoasă în ceea ce privește dragostea.

Citește și:

„Nu am trăit niciodată în afară iubirii, de la prima mea relație care a fost la 19 ani, nu mi s-a întâmplat să rămân singură niciodată. Poate o fi un noroc, poate nu. Poate au și perioadele de singurătate rostul lor. Fapt e că pentru mine iubirea a fost mereu un lucru firesc, care a făcut parte din viața mea”, a mai declarat actriţa.

44

Parteneri