miercuri, august 5, 2020

Iubirea uitată a lui Walter Zenga! Declarațiile lui picante au pus punct relației. Puțină lume își mai aduce aminte, dar înainte de relația cu cea care i-a devenit soție, Walter Zenga a fost îndrăgostit nebunește de Raluca Sandu.

În prezent, Raluca trăiește o iubire frumoasă cu omul de afaceri Ziv Tetelman, alături de care s-a stabilit în Monaco. Cei doi au împreună un băiețel, Jonathan, născut în decembrie 2014. Raluca mai are o fată, Simona, din scurta relație cu Ciro Castellano.

Citește și:

În anul 2002, însă, Raluca a avut o frumoasă poveste de dragoste cu Walter Zenga, pe atunci antrenor la FC Național. Deși au pozat pentru reviste și păreau foarte fericiți, relația lor s-a sfârșit brusc, doar după câteva luni.

Iubirea uitată a lui Walter Zenga!

Fiica lui Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, avea să mărturisească mai târziu, că despărțirea s-a produs din cauza declarațiilor fără perdea, pe care Walter Zenga le-a făcut pentru revista Penthouse.

Citește și:

„De Walter m-am despărțit din motivele cunoscute. Interviul, reacția lui, m-au făcut să îl cunosc mai bine. Am fost cu el 4-5 luni, nu am ajuns să îl cunosc întru totul. Dar în momentele astea dificile cunoști o persoană.

Bine, faza cu Penthouse-ul a fost total aiurea. Adică nu cunosc un alt bărbat care ar fi în stare să facă așa ceva. Mi-a dat de înțeles multe despre el. Am avut șanse să ne împăcăm.

Citește și:

De atâtea ori m-a contactat ca să ne împăcăm, dar nu vreau. Mi-am format o părere și asta a fost. Și a fost cea corectă”, declara Raluca Sandu în Life Sport, după apariția interviului.

raluca sandu walter zenga

Iată ce picanterii din dormitor a dat în Penthouse

Penthouse: Câte relații amoroase ai avut în România?

Walter Zenga: Nu știu, patru, cinci… șapte, nu le număr. Nu este frumos.

Cum ți se par româncele la pat?

Normale. Există femei reci și exista femei pasionale. În România nu am întâlnit femei reci, ci mai degrabă femei normale.

Ce poziție preferă Raluca Sandu în pat?

Avem un repertoriu vast. Nu-mi dau seama.

Ai făcut sex oral cu Raluca Sandu?

E normal să utilizăm și sexul oral.

Îți plac accesoriile erotice?

Îmi plac și le-am și folosit.

La câte bordeluri ai fost în România?

Nu am călcat în viața mea într-un bordel nicăieri în lume.

Câte prezervative folosești pe noapte?

Urăsc prezervativele.

Cu ce vedetă din România ai dori să ai o cină romantică?

Monica Bârlădeanu.

Ai făcut vreodată sex în grup?

Da! De foarte multe ori.

Care este fantezia ta erotică cea mai pregnantă?

Să fiu cu două femei și să locuiesc împreună cu ele.

 

Parteneri