luni, iulie 6, 2020

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu face ce știe mai bine. „Fac concert in carantină forțată!!!!” Nikos Papadopoulos se află în izolare instituționalizată la Techirghiol de mai multe zile.

Acesta a fost instituționalizat după ce a revenit în România, dintr-o călătorie. Nikos Papadopoulos, adevărată fire de artist, nu s-a lăsat pradă disperării.

Acesta profită de rețelele de socializare. În fiecare zi dă adevărate mini-concerte pe pagina sa de Facebook, spre satisfacția admiratorilor tăi. Nikos a mărturisit în mai multe postări că viața fără prieteni este lipsită de sens. Prin urmare, iubitul Adrianei Bahmuțeanu e mereu în contact cu cei dragi, chiar dacă se află la izolare.

Citește și:

„Fără libertate, destinul e o cacialma! Dar fără prieteni, viața e lipsită de sens!!!! Vă multumesc, dragi prieteni, pentru susținerea si iubirea voastră!!!! Fără voi, n-as fi nimic!!!!

Chiar dacă acum sunt lipsit de libertate, ca pasarea in colivie, o sa ne vedem curând la cele mai frumoase evenimente!!!! Până atunci, fac concert in carantină forțată!!!! Melodie File….”, a fost mesajul lui Nikos Papadopoulos.

Viața de trubadur

Citește și:

„Viața merge înainte!!!!Dacă tot sunt obligat să stau în carantina institutionalizată, m-am gândit să-mi fac șederea mai plăcută!!!! Așa că dau drumul concertelor din izolare, marca Nikos Papadopoulos!!!! Sper să le placă și colegilor mei de suferință, si personalului de ingrijire, care nu au nici o vina pentru situație!!!

Îi mulțumesc doamnei director Roxana Almasan pentru că mi-a permis să aduc bouzoukia și câteva obiecte personale și … sper să vină vremuri mai bune pentru toată lumea!!!! O să treacă și asta!!!! Pame pame!!!! La mulți ani tuturor copiilor!!!!”, a mai spus iubitul Adrianei Bahmuțeanu.

Citește și:

Parteneri