sâmbătă, iulie 11, 2020

Dezvaluiri explozive despre Mr. Pink, iubitul Monicai Gabor! Surse afirma ca barbatul este insurat si are doi copii: “Nu cred ca are vreun gand sa divorteze de nevasta din Asia”

Misterul in ceea ce il priveste pe Mr. Pink a fost deslusit! Conform Libertatea.ro, “chinezul are bani, dar nu de ordinul miliardelor. El nu detine nici o proprietate în America”. Iubitul Monicai Gabor ar avea in jur de 40 de ani, este casatorit si ar avea doi copii, a dezvaluit un american pentru sursa mai sus mentionata.

Nu ar fi atat de bogat pe cat s-a speculat

Citește și:

Iubitul asiatic al Monicai Gabor se pare ca nu este atat de bogat, avand in vedere ca s-a spus ca ar detine o avere de circa 2,7 milioane de dolari. Mai mult decat atat, potrivit dezvaluirilor, nici numele asiaticului nu coincide cu realitatea.

“Miliardar? Vrăjeală chioară! El locuieşte cu chirie şi are doi copii!”

“Articolul apărut în presa de peste Ocean, probabil plătit şi în care se vorbeşte despre o avere de ordinul miliardelor de dolari, a avut ca scop să facă reclamă unei băuturi energizante produse de chinez. Miliardar? Vrăjeală chioară! El locuieşte cu chirie şi are doi copii! De fapt, să vă spun eu cum stă treaba…”, începe dezvăluirea unui bogat om de afaceri american.

Ştiu sigur că are familie în China. Este tatăl a doi copii

Citește și:

“Aşa-zisul miliardar stă cu chirie în Century City, în Los Angeles! Poate o mai avea şi alt domiciliu, dar nu figurează nicăieri ca proprietar”, a dezvăluit americanul.  Aceeaşi sursă a mai povestit că Mr. Pink are în jur de 40. În plus, numele său este altul, altfel s-a prezentat când l-am cunoscut… Ştiu sigur că are familie în China. Este tatăl a doi copii. Este înnebunit după Monica, dar nu cred că are vreun gând să divorţeze de nevasta din Asia, probabil pentru a nu fi nevoit să-şi înjumătăţească averea…”.

Parteneri