marți, august 11, 2020

Laurențiu Reghecampf, declarații incendiare despre relația Anamaria Prodan-Dan Alexe. A fost sau n-a fost?

În urmă cu un an, în iulie 2019, România era șocată nu de vreo catastrofă naturală sau de vreo crimă. Ci de un pumn. Un pumn pe care Anamaria Prodan i l-a trosnit fostului fotbalist Dan Alexe.

Acesta tocmai debutase ca antrenor cu o remiză pe banca celor de la Astra Giurgiu, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. La finalul meciului, Anamaria Prodan ar fi fost geloasă, în momentul în care a observat că Alexa era așteptat de o femeie. Impresara i-a tras un croșeu de dreapta lui Dan Alexe, care, practic, „i-a mutat capul” lui Alexe, după cum comenta Gigi Becali.

Citește și:

La un an după faimosul pumn, Laurențiu Reghecampf a comentat pe marginea scandalului. Acesta a lămurit motivele din cauza cărora s-a ajuns la acest incident. Acesta a declarat pentru GSP că se afla în Emirate, în acel moment. Dar că a fost sunat de soția sa, imediat după incident.

„Nu mi-a plăcut gestul. M-a sunat și am vorbit cu ea. Știam ce probleme sunt la Astra. Nu eram în țară atunci, eram în Emirate. I-am spus că nu e deloc normală reacția ei. Nu trebuia să reacționeze așa”, a spus Reghecampf.

„Nu e greu deloc să fii soțul Anei”

Citește și:

Acesta a mai spus că soția sa are un temperament mai vulcanic și că, dacă își pune ceva în cap, nimeni nu poate să-i stea în cale.

„Eu m-am obișnuit și o cunosc foarte bine. Stăm zi de zi și nu am niciun fel de probleme. Nici nu trebuie să vorbesc cu ea ca să-mi dau seama în ce stare e. Ana este un om care luptă pentru ideile lui. Nu e greu deloc să fii soțul Anei”, a mai spus acesta.

Citește și:

Faimosul antrenor a fost întrebat în mod direct dacă a existat o legătură între Dan Alexe și Anamaria Prodan, așa cum s-a zvonit. Acesta a fost categoric în această privință.

„Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi. N-a fost! N-am avut nicio problemă cu Ana în direcția asta. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să-și controleze ieșirile. Să nu jignească…

Eu sunt un altfel de om. Mai retras, mai calm. Care ține balanța, dar de multe ori nu o poți controla pe Ana. E o fire mai vulcanică”, a declarat Reghecampf.

Parteneri