marți, iunie 2, 2020

Legenda morții care a îngrozit generații întregi. „Se auzeau zgomote puternice din criptă”. În urmă cu 41 de ani, în noaptea de 12 spre 13 mai 1979, se stingea din viață îndrăgita cântăreața de muzică populară Ileana Sărăroiu. Artistă ar fi cerut o cafea celor care organizau petrecerea pe motiv că se simțea obosită. În cele din urmă a urcat, totuși, pe scenă.

Ar fi trebuit să aibă un recital de trei ore. Cu toate acestea, a cântat doar 45 de minute. A coborât rapid de pe scenă spunând că se simte foarte rău. Aveau să fie ultimele ei cuvinte. Artistă a suferit un atac cerebral care i-a fost fatal.

Legenda morții Ilenei Sărăroiu spune că artista ar fi fost îngropată de vie

Citește și:

Serviciul funerar a fost ținut la cimitirul Sfânta Vineri din București. Imediat după, lumea a început să vobeasca despre o posibilă deshumare a artistei. S-a spus ca trecătorii au auzit zgomote venind din cripta cântăreței. Oamenii au alertat paznicii din cimitir.

Îîn cele din urmă, în mare secret, mormântul ar fi fost deschis. Se spune ca atunci când au deschis sicriul, cei prezenți au înlemnit de frică. Artista ar fi fost întoarsă cu fața în jos, ar fi avut părul smuls, iar pe interiorul sicriului ar fi fost găsite scrijelituri!

Citește și:

fara descriere

Cauza morții Ilenei Sărăroiu

Aceasta e o poză făcută la ultimul recital al artistei, nunta din localitatea Unirea din Călărași. La scurt timp de la realizarea fotografiei, Ileana Sararoiu a murit. Cei care au cunoscut-o spun că ar fi fost practic imposibil ca artista să fi fost înhumată de vie.

„După ce s-a aflat că a murit, femeia care i-a preparat cafeaua a fost luată la întrebări prima. Le era teamă să nu-i fi pus ceva în băutură. O săptămână i-au ținut cadavrul Ilenei la morga din Călărași. Până la urmă au stabilit că a fost un anevrism care i-a provocat un accident vascular cerebral”, a povestit Liliana Ispas, mireasa de la nunta unde Ileana Sărproiu a cântat ultima dată.

Citește și:

Maria Dragomiroiu, prietenă a Ilenei Sărăroiu, a facut câteva dezvăluiri incredibile despre înmormantarea la care a participat, în mai 1979.

„În jurul morții ei s-au țesut o mulțime de legende. A fost adusă la capela Cimitirului “Sfânta Vineri” din București. După o săptămână, fratele si soțul Ilenei Sărăroiu au deshumat-o, întrucat mormântul ei se afla la doi metri de toaleta cimitirului.

S-a făcut o altă groapă pe aleea principală și la o săptămână a fost mutat acolo sicriul, la ora 5 și jumătate dimineața. Fără să se deschidă capacul, pentru că se simțea un miros greu. S-a spus că ar fi fost găsită răsucita în sicriu și cu părul smuls. S-a presupus că artista ar fi fost înmormântată de vie, deci se afla în moarte clinica. Este imposibil, căci i se facuse deja autopsia și fusese îmbălsămată!”, a spus Maria Dragomiroiu, pentru wowbiz.

Parteneri