vineri, mai 29, 2020

Lili Sandu, mesaj surprinzător. „Merită degetul din mijloc”. Lili Sandu are 40 de ani și se simte mai împlinită ca niciodată. Vedeta va deveni mămică în luna august și declară că abia așteaptă să-și țină în brațe copilul. Este răsfățată de iubitul ei de 28 de ani, Silviu Țolu.

De obicei discretă cu viața sa intimă, Lili Sandu obișnuiește acum să împărtă cu fanii săi, pe pagina sa de Instagram, momentele fericite pe care le trăiește. Aceasta a declarat pentru Click! că nu s-a îngrășat foarte mult, deși nu a stat „pe supe și frunze de salată”.

Citește și:

 „Mulțumesc! 11,5 kilograme până acum, dar s-au așezat bine. Nu am rupt frigiderul, dar nici nu am stat pe supe și frunze de salată cum am mai auzit. Importantă pentru mine este sănătatea copilului meu, nu ce se cere în social media.

Nu mi-am propus ca după ce nasc, la 24 de ore, să particip la un concurs de Miss. Oricum fiecare femeie este diferită și frumoasă în felul ei. Cine zice ca trebuie să arătăm după un tipar merită degetul din mijloc”, a spus vedeta.

Citește și:

Lili Sandu spune că, în primele patru luni, a renunțat la cafea. Nu a fost un sfat medical, ci și-a urmat doar intuiția. Nu a vrut vrut să-și agite bebelușul, care era în plină formare. Însărcinată în șase luni, vedeta mărturisește că este încă energică. Singura ei problemă, în momentul de față, este acela că nu mai poate dormi pe spate.

„Mă simt super bine, destul de energică și nu am încă dureri de spate. Noaptea este mai dificilă căci nu pot dormi pe burtă. Hello crampe la coapse de la dormitul pe partea stângă. Încă nu se umflă picioarele, dar mai e timp”, a mărturisit actrița.

4

Parteneri