Home » Politică » Liviu Dragnea este citat la DNA, va fi adus azi de...

Liviu Dragnea este citat la DNA, va fi adus azi de la penitenciar

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, este citat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum. Liviu Dragnea este şi subiectul unei anchete declanşate de Administraţia Naţională a Penitenciarelor în urma interviului acordat unui post de televiziune.

În noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub urmărire penală sub acuzaţia principală de constituire a unui grup infracţional organizat. Potrivit procurorilor DNA, Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, ar fi creat acest grup, din care făceau parte funcţionari ai instituţiilor din administraţia publică şi persoane din mediul de afaceri. În dosar sunt urmărite penal încă opt persoane, iar fostul lider al PSD se consideră nevinovat.

Citește și:

Între timp, după un interviu acordat de fostul lider PSD unui post de televiziune, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a cerut documente care au stat la baza acestui demers şi precizează că toate comunicările online din detenţie se fac cu programare şi au caracter confidenţial.

În plus, Administraţia a transmis că de la declararea stării de urgenţă şi până în prezent nu a aprobat solicitări de intervievare a unor deţinuţi

Parteneri