vineri, mai 29, 2020

Luna noua in Gemeni. Daniela Simulescu, astrolog DCnews, a transmis predictii exceptionale pentru 22 mai, cand va avea loc Luna Noua in Gemeni.

„Și nu vom avea doar Soarele și Luna în acest semn, ci și Venus (retrograd ce-i drept) și Mercur. Ultimele două conjuncte și în careu cu Neptun. Cuvântul provoacă schimbare. Scris, citit, gândit. Comunicarea salvează vieți”, precizează Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Citește și:

„Vedeți voi, careurile cu Neptun ne predispun la o gândire deficitară, la scenarii total anapoda în capul nostru, la așteptări ridicole de cele mai multe ori, la deformarea realității doar pentru a ne metine victime în situații inventate de noi, la fraude sentimentale.

Luna Nouă nu ne va ajuta neapărat să gândim mai clar sau să avem curajul să le spunem celorlalți ceea ce credem, dar ne poate oferi un instrument prin care să ne întâlnim cu gândurile noastre. Le putem scrie sau ne putem înregistra, și pe urmă să le citim cu voce tare sau să ne ascultăm. Facem pariu că ne vom uimi pe noi înșine?”, a transmis astrologul.

4

Parteneri