sâmbătă, august 8, 2020

Lupta cu coronavirusul. Prof. Dulcan, medic neurolog si psihiatru, sustine ca avem de facut un lucru important in contextul pandemiei de coronavirus, dincolo de masurile recomandate de medici.

Dupa spusele sale, indiferent de natura pe care o are, virusul “are o inteligenţă proprie, care pare să fie în competiţie cu cea umană. (…) Rămâne un singur lucru de făcut, dincolo de mijloacele recomandate de medici: să ne creștem capacitatea de apărare a organismului, adică imunitatea, pentru a deveni invulnerabili la acțiunea virusului.

Citește și:

Tradus din termeni de fizică, înseamnă să ne creștem vibrația la un nivel mai înalt decât cel al virusului”, spune medicul neurolog și psihiatru, Dumitru Constantin Dulcan, potrivit Antena3.

Lupta cu coronavirusul. Prof. Dulcan: Cum trebuie sa gandim ca sa ne crestem imunitatea?

“Vibrațiile joase emise de gândurile şi acțiunile noastre ne-au scăzut imunitatea și ne-au făcut vulnerabili față de o mulțime de agenţi patogeni, aducându-ne unde suntem!

Citește și:

Cum trebuie să gândim ca să ne creștem imunitatea? Este necesar ca, mai întâi, să ne învingem frica. Vibrația să ne situează sub cea a virusului.

Este obligatoriu necesar să ne controlăm tot ceea ce gândim şi simțim! Energia fricii să o transformăm într-una pozitivă, schimbând pur şi simplu sentimentul de frică cu un altul de coloratură pozitivă: o amintire plăcută, trăită în trecut sau proiectată în viitor, o rugăciune, o meditație, o muzică preferată, o lectură plăcută.

Prof. Dulcan: Dacă nu învățăm nimic din această experiență, al 13-lea ceas ne-ar putea fi fatal

Citește și:

Sentimentul de bucurie, de bună dispoziție, de recunoștință și de mulțumire pentru că încă existăm, are o chimie favorabilă sănătății”, spune prof. Dulcan.

“În nicio clipă să nu rămânem acum descoperiți, copleșiti de tristețe, de frică, de slăbăciune în faţa spectacolului funest la care asistăm. (…) Suntem ceea ce gândim! Suntem în al 12-lea ceas. Dacă nu învățăm nimic din această experiență, al 13-lea ceas ne-ar putea fi fatal”, atrage atenţia renumitul profesor Dulcan.

Parteneri