joi, august 6, 2020

Madalin Ionescu a fost INTERZIS pe Facebook. Prezentatorul TV a povestit cum i-a fost restrictionat contul din cauza unei postari.

”După ce m-am trezit, am realizat că nu pot intra pe pagina mea de Facebook. N-am înțeles ce se întâmplă, n-am trecut niciodată printr-o astfel de situație. M-am gândit că mi-au furat contul care administrează pagina, nu înțelegeam cum pentru că știu că trebuie să se ntâmple niște chestii și se întâmplă pe greșeala păgubitului.

Citește și:

M-am dus la laptop, m-am uitat, s-a uitat de fapt Cristina, și acolo era o explicație a Facebook pentru tot ceea ce se întâmplă. Ideea era că cineva – o grupare, un grup, o persoană – ar fi cerut revizuirea contului care administrează pagina pe motiv că încalcă standardele comunității.

Madalin Ionescu a fost INTERZIS: “E clar ca deranjez”

M-am uitat și eu mai atent la postările mele, n-am văzut nici una interzisă adulților, n-am văzut limbaj indecent, n-am văzut violență, n-am văzut instigare la ură rasială, la tot felul de prostii.

Citește și:

N-am văzut nimic care să încalce standardele comunității Facebook. (…).

E clar că deranjez pentru că altfel nu-mi închipui de ce, tam-nesam, cineva s-a terzit să solicite Facebook tot felul de proceduri de revizuire a contului care administrează pagina mea. Evident că voi depăși această fază și voi ieși mai întărit din ea, însă mă dreanjează ideea că trebuie să trec prin astfel de situații.”, a spus Mădălin Ionescu, conform wowbiz.ro.

Parteneri