duminică, iulie 5, 2020

Mădălin Ionescu, mesaj tranșant. „Aveți curaj domnule Arafat sa publicați statisticile zilnice din ultimele 3 luni cu infectații COVID?”

Mădălin Ionescu s-a săturat de „circul național” numit COVID. Fostul prezentator TV a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care vorbește despre faptul că acest virus nu este unul atât de periculos.

Acesta face apel la autorități și le cere să nu mai panicheze populația. „Hai sa terminam cu numărarea bolnavilor in stilul in care număra Ghiță Pristanda steagurile in “O scrisoare pierdută””, a spus Mădălin  Ionescu.

Citește și:

Vedeta consideră că există există alte maladii, mult mai periculoase decât COVID-19. În final, Mădălin Ionescu ne reamintește tuturor că „suntem înconjurați de viruși”.

„E cazul sa încetăm cu circul național COVID -19!”

„Comisia Europeană și Parlamentul european au declarat SARS- CoV-2 un virus de risc mediu, precizând ca nu este foarte periculos pentru lucrători. (a fost inclus in categoria a treia de risc și nu in a patra, care este cea mai gravă). In documentele adoptate se menționează clar ca exista tratament eficace inpotriva noului coronavirus.

Citește și:

Deci … e cazul sa încetăm cu circul national COVID -19! S-a confirmat ce va spun de aproape 4 luni… Sunt viruși gripali mult mai agresivi și mai dăunători decât cel care a declanșat pandemia. Mulți bolnavi de COVID -19 au fost tratati cu paracetamol (e adevărat … au fost și cazuri mai complicate). 80-90 la suta din infectați sunt asimptomatici. Adică nu au niciun fel de problema de sănătate propriu-zisa (acest caz este fără precedent in istoria epidemiilor).

„Aveți curaj domnule Arafat să publicați statisticile zilnice din ultimele 3 luni cu infectații COVID?”

Citește și:

Sunt oficiali romani care și-au permis sa declare aceasta maladie drept una mortala, punând-o, cumva, pe același plan cu cancerul. Da, s-a murit și din cauza acestui virus, dar nu mai mult decât din cauza altora. Hai sa terminam cu numărarea bolnavilor in stilul in care număra Ghiță Pristanda steagurile in “O scrisoare pierdută”. (aveți curaj domnule Arafat sa publicați statisticile zilnice din ultimele 3 luni cu infectatii COVID ?).

Hai sa încetam practica internării forțate a “asimptomaticilor”! E interzisă de convenții și tratate internaționale la care România e parte! Hai sa ne apucam de treaba! Romania a pierdut multe miliarde de euro in aceasta perioada, iar consecintele sociale sunt incalculabile.

Mesaj tranșant. „O sa fim ținuți în stări de alertă și cu măști pe față la nesfârșit?”

Ok… respectam distanțarea socială și ce mai trebuie, dar renuntati la panicarea inutila a populației! Virusul asta nu va dispărea prea curând. Cu timpul o sa aflam și alte lucruri despre el. Are o perfidie si o capacitate specială de adaptare. Și atunci … o sa fim ținuți in stări de alerta și cu masti pe față la nesfârșit ? Repet … suntem înconjurați de viruși. Ne calmam puțin ?”, a fost mesajul lui Mădălin Ionescu.

 

Parteneri