Home » Diverse » Mare atentie la ce cumparati! Acest aliment ramane...

Mare atentie la ce cumparati! Acest aliment ramane nedigerat in stomac

Mare atentie la ce cumparati! Exista un aliment nelipsit din bucatariile romanilor, insa putini sunt cei care stiu ca acest aliment este considerat “moarte curata”.

Atunci când ajungi obosit de la serviciu vrei să mănânci ceva rapid și ieftin iar de multe ori alegi o supă cu tăiței. Chiar dacă ți se pare o alegere inteligentă, tăițeii sunt de fapt “moartea la pungă”. La această concluzie au ajuns cercetătorii de la Universitatea Baylor.

Citește și:

Potrivit acestora, consumul de tăiței contribuie considerabil la apariția unor modificări metabolice legate de afecțiuni cardiovasculare, diabet și accident vascular cerebral.

Mare atentie la ce cumparati! Chiar dacă par a fi cea mai bună alegere, alimentele instant și procesate sunt cele mai proaste alegeri alimentare pe care le putem face. În cazul în care aveai nevoie de o dovadă vizuală pentru care ar trebui să eviți aceste alimente, urmareste acest videoclip care îți arată ce se întâmplă timp de mai mult de 2 ore în stomacul tău după ce le mănânci, scrie realitatea.net.

Citește și:

Parteneri