joi, iulie 9, 2020

Margherita de la Clejani, înjurături și violență. „Oameni de joasă speță ca tine și ca alții”. Fiica Clejanilor trece prin cel mai urât moment al vieții sale. Nu mai ține cont de nimic. De când făcut accidentul de mașină și a ieșit pozitivă la testul antidrog, cântăreața s-a dezlănțuit.

După ce a înjurat și amenințat pe toată lumea pe conturile sale de socializare, artista a trecut la următorul nivel. Margherita a fost filmată când i-a agresat pe paparazzii de la Spynews.

Citește și:

Înjurăturile la adresa fotografilor sunt greu de reprodus. Margherita a făcut show în mijlocul străzii, fără să țin cont de oamenii din jur. La un moment dat, chiar trece pe lângă un loc de joacă, unde se afla un copil, înjurând și arătând degetul din mijloc, fără nicio reținere.

Surprinsă de la paparazzi Spynews, cântăreața s-a arătat surprinsă, la început. După care a devenit violentă. Ba chiar a aruncat cu o piatră spre unul dintre fotografi.

Citește și:

„Pleacă de aici că vă dau cu ceva în cap!”, a țipat Margherita la unul dintre paparazzi.

Cântăreața a continuat pe același ton, cu înjurături și violență.

„Dacă aveți bani să mă plătiți, eu nu vorbesc decât pentru Hollywood. Noi nu sunteți decât niște neica nimeni. Înțelegi? Hollywood… altceva! (…) Întrebați Poliția. O să iasă testele toate și o să vă dau cu testele în cap la toți. Și dacă nu plecați acuma vă dau cu ăsta în cap. Plecați în p@#$ mea de aici”, a fost discursul fiicei Clejanilor.

Citește și:

La un moment dat, un paparazzi îi spune „Nu te știam așa violentă…”. Margherita de la Clejani a răspuns cu o voce sigură.

Sunt. Cu oameni de joasă speță ca tine și ca alții, sunt…

Parteneri