miercuri, august 5, 2020

Mărturii copleșitoare ale unei fetițe de 12 ani. „Am murit și am reînviat”. Juliet Daly, o fetiță de 12 ani, a ajuns la spital în urma unor dureri de stomac. Mama sa, medic radiolog, a crezut că are apendicită, scrie The Newsopedia.

Fetița a fost transportată de urgență la spitalul. După ce a suferit un atac de cord, medicii au reușit să o resusciteze. Apoi a fost transferată la spitalul Ochsner din Louisiana, unde a fost diagnosticată cu COVID-19.

Micuța Juliet  nu a simțit multe dintre simptomele care au afectat adulții. Probleme de respirație, de exemplu. Fetița avea dureri de stomac și vărsături, iar mama ei, care este radiolog, a crezut că poate este vorba despre apendicită sau un fel de problemă la stomac. Dar buzele Julietului erau de asemenea albastre, iar membrele îi erau reci.
Juliet vorbește despre lupta cu COVID-19. Mărturiile copleșitoare i-au bulbersat pe apropiați.
„Am murit și am reînviat”, a spus Juliet, după ce s-a trezit din comă.

Citește și:

Medicul lui Juliet a explicat că, de cele mai multe ori, copiii prezintă simptome diferite față de adulți, în urma contractării noului virus.

„Juliet a fost unul dintre cei mai afectați copii de coronavirus pe care i-am tratat aici”, a declarat medicul Jake Kleinmahon.

 

A 12-year-old girl survived cardiac arrest. Doctors say she had ...

„M-am rugat să scape cu viață”

„Este cea mai drăguță fetiță din lume. Nu merită asta. M-am rugat să scape cu viață”, a mărturisit Jennifer Daly, mama fetiței. Jennifer a spus că ea și soțul ei nu au cunoscut pe nimeni care să fi fost infectat cu coronavirus. Asta până când chiar fiica lor a devenit s-a infectat cu coronavirus.

Dacă nu ar fi dus-o atât de repede la spital, ei cred că fiica lor nu ar mai fi fost în viață astăzi. Se bucură că Julieta nu-și amintește de acele patru zile pe ventilator, zile pe care Jennifer nu le va uita niciodată.
„Tot ce își amintește este că tatăl ei îi spunea că va merge să doarmă.Îți vor pune un tub în gât. Vei merge într-o plimbare cu elicopterul. Te vei trezi într-un spital nou, iar mama va fi acolo”. Așa i-a spus soțul meu ”, a spus Jennifer. „Ei bine, chiar așa s-a întâmplat”, a mai spus aceasta.
12-year-old speaks out after beating COVID-19: 'I wanted for it ...

Parteneri