marți, august 11, 2020

Marturisiri socante. Brigitte Sfat revine in centrul atentiei si ii aduce noi acuzatii tulburatoare fostului sau sot. Bruneta sustine ca a fost dezbracata, batuta si taiata.

Pentru ca Ovidiu Torj a intervenit in scandalul dintre Brigitte si fiul sau Robert, au iesit la iveala noi amanunte halucinante din trecutul vedetei. Ovidiu Torj a amenintat ca intentioneaza sa ii ia fetita lui Brigitte, lucru care a scos-o din sarite pe bruneta.

Citește și:

Brigitte Sfat a declarat ca desi era de o luna cu Ilie Nastase, fostul sot ar fi batut-o si ar fi taiat-o, doar pentru a nu intra in restaurnat.

Vedeta sustine ca nu a trecut peste aceasta trauma, insa si-a retras plangerea de dragul fetitei sale.

Marturisiri socante. Brigitte Sfat: “M-a batut si m-a taiat”

„După ce m-a dezbrăcat în pielea goală, m-a bătut și m-a tăiat pentru a nu mai putea intra în restaurant, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie (n.red Ilie Năstase, fost soț)… Mi-am retras plângerea pentru fiica noastră”, a spus Brigitte Pastramă pentru Antena Stars.

Citește și:

„M-am despărțit de el pentru că am avut un hematom și fisură pe craniu în urma corecțiilor pe care mi le-a aplicat” a mai spus bruneta.

Nu este prima data cand Brigitte Sfat ofera informatii tulburatoare din trecutul sau. Vedeta a povestit si in trecut că a fost bătută fără milă de fostul său soț și recunoaște că fără Ilie Năstase nu ar fi scăpat cu viață.

„Soțul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Și ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieșit din casă în pantaloni scurți, am fugit așa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit și m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul și am plecat.

Soțul meu și prietenii lui mă batjocoreau, eu eram pur și simplu singură

Citește și:

Cel mai nasol este să lupți cu ura oamenilor și răzbunarea oamenilor, persoane care își pun în cap să te distrugă. Soțul meu și prietenii lui mă batjocoreau, eu eram pur și simplu singură. Pentru că el era un tip cunoscut în Timișoara și prietenilor mei le era frică să mă ajute. Familia mea mă ajuta dar era destul de timorată de el. Mama mea era destul de în vârstă și nu voiam să se îngrijoreze”, a declarat aceasta pentru AntenaStars.

Parteneri