vineri, iulie 3, 2020

Masacru în Ilfov. Mircea Radu. „Nu dă nimeni nicio explicație?”. Vedeta TV a transmis un mesaj bulversant pe pagina sa de Facebook. Acesta a atras atenția asupra toaletării defectuoase a copacilor de pe șoseaua Cernica, din Ilfov.

„Am văzut aseară imaginile astea, pe TVR1, la emisiunea România 9. Copacii schingiuiți, aflați de-o parte și de alta a șoselei din Cernica (Ilfov), sunt greu de privit și mă întristează profund.

Citește și:

Din câte știu toaletarea se face în perioada rece pentru ca rănile provocate să se cicatrizeze rapid și să împiedice dăunătorii să infecteze, deci toamna, nu primăvara când copacii își folosesc energia pentru a se regenera.

Fără a fi specialist mai știu că există o lege (nr. 24 din 15/01/2007) conform căreia nu poți interveni in spațiile verzi când te taie pe tine capul ci în baza unor avize de la niște oameni care cunosc temeinic problema. Nu dă nimeni nicio explicație pentru masacrul ăsta?”, a fost mesajul lui Mircea Radu.

Citește și:

Comentariile urmăritorilor săi sunt în același ton.

„Eu personal cred ca lumea chiar a înnebunit de tot!!!! Tot ce se întâmplă în ultimul timp în lume este fără dar și poate o epocă a tîmpenie colective. Eu nu mai am cuvinte sa ma exprim într-o lume TOTAL NEBUNĂ!!! ĂSTA ESTE HAOS TOTAL SI MA TEM CĂ VA FI IREVERSIBIL!!”, a fost unul dintre comentarii.

Un alt cititor  este de părere că „Din pacate ceasul ticaie pt noi toti …natura isi va spune cuvantul …deja isi arata coltii!
Se răzbună pentru toate …prostie, lacomie, incompetența,inconștiența, incapacitate!”

Citește și:

 

Parteneri