vineri, iulie 3, 2020

Meghan Markle rupe tacerea. Ducesa de Sussex a comentat in legatura cu proteste care au loc dupa moartea lui George Floyd, recunoscand ca ar fi fost gresit sa mai astepte sa comenteze pe marginea acestui subiect.

Meghan Markle a transmis felicitari catre absolventii fostei sale scoli, Liceul „Immaculate Heart” din Los Angeles, iar discursul s-a indreptat spre cazul americanului de culoare Floyd. Ducesa de Sussex: „Viața lui George Floyd conta, precum și viețile lui Breonna Taylor, Philando Castile și Tamir Rice”, informeaza DcNews.

“Singurul lucru greșit este să nu spun nimic”

Citește și:

Meghan Markle rupe tacerea: „Nu eram sigură despre ce urma să vă spun. Am vrut să zic lucrul corect și mi-a fost tare teamă că mi se vor întortochea cuvintele. Apoi am realizat că singurul lucru greșit este să nu spun nimic”, a continuat sotia Printului Harry.

Meghan Markle si-a adus aminte si de un episod petrecut in perioada copilariei sale, mai exact in timpul protestelor din 1992: „Aveam 11 sau 12 ani și erau protestele din LA, care au fost declanșate de un act irațional de rasism: Îmi aduc aminte de stingerea de seară și îmi aduc aminte că alergam spre casă văzând cenușă pe cer și mirosea a fum”.

Parteneri