sâmbătă, august 8, 2020

Mesaj pentru protestatari. Raed Arafat a transmis un mesaj pentru cei care au participat la protestul din Piata Victoriei. Seful DSU a declarat ca protestatarii se vor infecta, cel mai probabil, unii de la altii.

„O parte din ei sunt convins că nu or să scape, pentru că, într-un grup din acesta, există un procent care are virusul şi nu se ştie. Şi vor transmite, dacă sunt fără măşti, dacă sunt fără protecţie, vor transmite la alţii. Ştiu că ei nu cred şi nu vor să creadă, dar când apare boala nu mai ai decât să spui că medicul ţi-a făcut diagnosticul greşit. Asta o să auzim, că medicul a pus diagnosticul greşit. Nu. Dacă te duci în astfel de mitinguri, fără măşti, şi uitaţi-vă cât de aproape sunt unii faţă de ceilalţi… Nu există câteva persoane să nu se infecteze. Avem şi unii care au plecat de la spitale şi de la izolare”, a spus Raed Arafat.

Citește și:

Cand i s-a spus ca este cinic, Arafat a declarat: „Atitudinea este cinică, dar asta e realitatea. Dacă te duci în stradă şi faci acest lucru şi nu respecţi regulile de protecţie într-o situaţie în care toată lumea îţi spune că trebuie, unde ajungi? Ajungi să te îmbolnăveşti”, a spus Arafat .

Parteneri