luni, iulie 6, 2020

Mesaj radical. Olivia Steer: „De ce românii ar fi atît de proști încât să se vaccineze…” E una dintre cele mai cunoscute „antivacciniste” persoane din România. Opiniile sale au dat curs unor adevărate polemici, în mai multe discipline.

Fosta vedetă ProTV este adepta „naturalismului”, considerând că trupul omenesc se poate vindeca singur sau cu ajutorul plantelor. Recent, soția lui Andi Moisescu a avut o nouă postare controversată pe pagina sa de Facebook. Într-un mesaj radical, aceasta susține că vaccinurile antigripale sunt cauzatoare de coronavirus.

Citește și:

„Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl înțeleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el.

Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus (vezi studiul de mai jos), ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2”, este mesajul Oliviei Steer.

Citește și:

Afirmația controversată a vedeteia venit în urma declarației premierului Ludovic Orban. Acesta a spus că este de acord cu vaccinarea obligatorie, în timp ce ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a precizat că Ministerul Sănătății va cumpăra cumpere milioane de doze de vaccin antigripal.

Parteneri