sâmbătă, iulie 11, 2020

Mesaj terifiant. Părintele Calistrat. „Vor muri și de foame, de scârbă și de urât”. Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni, din Iași, trage un semnal de alarmă. Acesta le reamintește românilor că e timpul să se trezească „din somnul cel de moarte”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Părintele Calistrat spune că răul nu e de la Dumnezeu.  „Oamenii și-au creat unii altora rău”.

Citește și:

„Dacă oamenii mai stau mult închiși ca păsările într-o colivie o vor lua razna și cu capul. Vor muri și de foame, de scârbă și de urât.. Vom avea înmormântări tot anul. Trebuie să ne auto-educam și să ne trezim din somnul cel de moarte.

Poate macar frică morții ne deșteaptă un pic. Căci tot ce se naște sub soare moare într-o zi, dar nu este tot una sa mori ca boul în abator din neglijență sau să mori ca leul în arenă.

Citește și:

Omul nu realizează că își face rău. Răul în lume nu este de la Dumnezeu. Oamenii și-au creat unii altora rău”, a spus Părintele Calistrat.

Dumnezeu Religie Cruce - Fotografie gratuită pe Pixabay

 

Părintele Calistrat: „Lumea e în pragul depresiei, pentru că nu e credință”

„Dacă un soț și o soție ajung să divorțeze după ce s-au iubit și s-au luat din dragoste, cum să se înțeleagă 20 de partide politice și 20 de milioane de oameni într-o țară și să ajungă să gândească la fel?!? Daca doi care ei s-au ales și s-au simpatizat și au trăit împreună și deodată devin cei mai mari dușmani.

Citește și:

Lumea este în pragul depresiei pentru că nu este credință. Nu ne cere nimeni să mutăm munții, doar să te pui în genunchi și să rostești Tatăl Nostru, Împărate Ceresc sau Paraclisul Maicii Domnului”, a mai spus Părintele Calistrat, într-un mesaj terifiant.

 

Parteneri