sâmbătă, august 8, 2020

Mihai Albu, afacere pe Internet! Pandemia l-a adus la limita falimentului.

Designer-ul de pantofi a declarat la Antena Stars că pandemia de coronavirus a făcut o gaură imensă în bugetul firmei sale. Dar că, în ciuda acestui incovenient, grija sa a fost să nu dea niciun om afară din firmă. Și să poată plăti salariile la timp.

„Este o perioadă dificilă. Chiriile, taxele nu au scăzut, iar salariile nu se pot micșora. Am încercat să nu dau niciun om afară. Am aplicat toate metodele pe care le știam de vânzare. Vând online. Ce s-a întâmplat cu starea de urgență și de alertă au făcut ca vânzările să scadă drastic. Și cred că nimeni nu își poate permite 4, 5, 6 luni la rând. În mai vânzările și-au mai revenit, iar în iunie au fost ok”,  a declarat Mihai Albu.

Afacere pe Internet! „Niciun producator roman nu beneficiaza de vreun ajutor de la stat”

Citește și:

Mihai Albu a mai spus că vinde pantofii unicat pe care i-a creat special pentru ședințele foto și pentru prezentările de modă la prețuri modice, pe internet! Designer-ul de pantofi a mărturisit că este mândru de ideea pe care a avut-o pentru că scoate bani frumușei din vânzarea online.

Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se arată optimist în ceea ce privește vânzările de pantofi.

Citește și:

„Ehe, presa este alaturi de noi. A inteles ca avem probleme si ca situatia nu este deloc roz. Români, cumparati produse autohtone, cu totii avem acum preturi rezonabile, doar noi ne putem ajuta intre noi!

Niciun producator roman nu beneficiaza de vreun ajutor de la stat. Chiriile, salariile, taxele si toate facturile au ramas neschimbate… Ca si cand “economia duduie” (vorba vestitului Tariceanu). 👍🏻 Intentia noastra nu este sa avem vreun profit anul acesta, ci sa reusim sa il trecem fara pierderi uluitor de mari! 🤗”, este mesajul lui Mihai Albu pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

 

Parteneri