sâmbătă, august 8, 2020

Mihai Onilă, mesaj despre vremurile actuale. „Trăim o perioadă intensă de plăți karmice”.

După ce a divorțat de soția sa, Mihai Onilă încearcă să-și facă un drum în viață. Fostul component al trupei AXXA consideră că moemtul pe care îl trăim, la nivel planetar, este unul al plăților karmice.

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, acesta explică de ce unii oameni sunt „morți de frică în inimile lor”. Și de ce alți oameni sunt calmi și zâmbitori în orice împrejurare.

„Trăim o perioadă intensă de plăți karmice, in primul rand la energiile Feminitatii si a Masculinitatii. Aceste energii extraordinar de frumoase, care de mii de ani nu au gasit apreciere unele in altele. Apoi platim cu varf si indesat, fiecare atat cat a acumulat in nenumararele vieti traite pe pamant, la temerile si fricile cu care nu au stiut sa se impace la timpul potrivit!
De peste 2000 de ani Iisus a spus, “Daca te-ai certat cu fratele tau (fratele tau din Tatal Ceresc poate fi orice alt om de pe pamant!), nu lasa soarele sa apuna si mergi si impaca-te cu el !”
Dar cu toate ca romanii sunt un neam de oameni crestini, ei nu ii dau importanta Lui Iisus. Ci, mai degraba, tuturor rautatilor, neiertarilor si tuturor practicilor pagane, decat exemplului cel mai inalt, al celui mai intelept invatator care a existat vreodata pe pamant de cand este lumea crestina !

Vom vedea propovaduitori ai unor catastrofe si dezastre de nedescris

Vom vedea cu totii oamenii morti de frica in inimile lor, purtand masca contra unei raceli si singuri in propria lor casa sau in masina. Sau/si in aer liber unde nu exista nici un fel de risc de infestare cu nici un fel de virus.
Vom vedea speriati care nu vor accepta pe nimeni in preajma lor la mai putin de 1.5-2 metri. Vom vedea tot felul de speriati de ziua de maine si propovaduitori ai unor catastrofe si dezastre de nedescris. Pentru ca exact fricile acestea de 10 ori mai mari ca ei vor locui in trupurile si in mintile lor!
Pe de alta parte, vom asista la separarea vibrationala a celor TREZITI, a caror vibratie s-a ridicat brusc si inopinant, chiar si pentru ei insisi. Si a celor ADORMITI spiritual care nu se pot delasa de vechile obiceiuri de “a fi” si de modul vechi si neaplicabil in conditiile actuale date sau decretate de catre insasi Mama Pamant!

Rar vor mai fi femei trezite spiritual care vor mai avea deschiderea sa ramana langa sotii lor

Zilele acestea barbatii care nu au apreciat niciodata femininul la adevarata lui valoare, se vor simtii lezati, frustrati, respinsi. Chiar de catre femeile cu care, culmea, au trait ceva ani de zile.
Iar femeile care niciodata nu au apreciat masculinul la adevarata lui valoare, vor suferi groaznic de comportamentele barbatilor. Simtindu-se neapreciate, neintelese, nesustinute si neiubite de catre acestia, in ciuda fermitatii barbatilor de a ramane alaturi de acestea. Fermitate cu care intr-un final pentru incheierea acestor plati si invatarea lectiilor karmice se vor separa!
Rar vor mai fi femei trezite spiritual care vor mai avea deschiderea sa ramana langa sotii lor si sa ii ajute si pe acestia sa se trezeasca spiritual. Si mai rar vor fi barbatii treziti spiritual care vor ramane langa femeile netrezite spiritual!

Plăți karmice. Acum este vremea schimbarii, vremea asumarii propriei vieti

Acum este vremea schimbarii, vremea asumarii propriei vieti. Chit ca asta pare ca se duce intr-o directie gresita. Dar, in final, Tatal Ceresc a pregatit un drum mai bun si o stare de a fi mai buna pentru toate sufletele trezite spiritual.
Astfel incat societatile sa se poata diferentia asa cum a mai existat un astfel de moment, cand oamenii  s-au impartit in societati in detrimentul triburilor! Succes pe drumul ascensiunii in Lumina tuturor celor treziti.
Iar pt cei care nu fac nici un efort sa se trezeasca, sfatul meu este sa doarma in continuare linistiti! Va veni un timp in care ei sa se trezeasca intr-un mod cu mult mai brutal decat isi pot imagina! Dar, vorba romanului, vom trai si vom vedea! Pace si Lumina tuturor!”, a fost mesajul lui MIhai Onilă.
Cu ce se ocupă Mihai Onilă, fost component al trupei AXXA, în ...

Citește și:

Parteneri