duminică, iulie 5, 2020

Mihai Trăistariu nu mai vrea casă care se învârte după soare. Cum face bani artistul?

Mihai Trăistariu se dovește a fi nu doar un artist visător, ci și un împătimit al afacerilor. Nu cu mult timp în urmă, prezenta, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, metoda sa secretă de a aduna bani.

„E citită de pe net, nu am inventat-o eu. În prima zi îți pui 10 lei, apoi 20 de lei și crescător. În 8 luni ori 30 de zile, punem așa, 240. Înmulțim și dă 28.920, aproximativ 6000 de euro”, a declarat artistul.

Citește și:

Recent, Mihai Trăistariu și-a prezentat la Antena Stars apartamentele sale de la malul mării. Pe care le închiriază „cu 200 de lei pe noapte luna aceasta și 300 în august”.

Cântărețul a mărturisit că și-a vândut „bucata de pământ”, pe care voia să-și facă o casă „capabilă să se rotească după soare”. În schimb, dezvoltatorul imobiliar i-a oferit patru apartamente în clădirile ridicate pe fostul său loc de casă.

Citește și:

„Acum o jumătate de an, un dezvoltator imobiliar mi-a propus să-i dau bucata mea de pământ, pe care voiam să îmi construiesc o casă capabilă să se rotească, pentru patru apartamente în blocul construit de el. Am stat şi m-am gândit şi am acceptat propunerea”, a mărturisit cântărețul.

Cum face Mihai Trăistariu bani gârlă în 2020. A dat tot din casă

Pe lângă asta, însă, pentru a-și duce planurile la bun sfârșit, Tăristariu a avut nevoie de o mână de ajutor. A apelat, bineînțeles, la un credit bancar.

Citește și:

„Am făcut un împrumut la bancă şi am investit în jur de 150.000 de lei. În perioada asta închiriez cu 200 de lei pe noapte. Dar apoi luna viitoare iau 300 de lei. În august e mai mult, că vecinii mei dau şi cu 11 milioane pe noapte”, a mai spus Trăistariu.

Parteneri