vineri, iulie 10, 2020

Mirabela Dauer, la un pas de călugărie. „Poate era păcat”.

Mirabela Dauer a povestit pentru Antena Stars că, la un moment dat, s-a decis să se călugărească. Trecea printr-un moment dificil și simțea nevoia să se retragă din calea oamenilor.

„El m-a lămurit cum e cu povestea asta… Eu eram într-o perioadă proastă şi el zice: Nu se face aşa ceva acum, trebuie să ai convingere, că vrei să fii mireasa lui Hristos, nu că simţi aşa că eşti obosită, deziluzionată, dezamăgită, bla-bla…. Nu, în momentele astea nu faci acest lucru.

Citește și:

Artista a mărturisit că a fost la un pas de călugărie. Dragostea sa pentru Dumnezeu era reală. Doar că momentul nu era cel mai oportun.

„Așa am vrut eu. Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Nămăeşti, la Câmpulung. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată niciodată”, a povestit Mirabela Dauer.

„Cine mă îngropa pe mine aici?”

Citește și:

Îndrăgita cântăreață a explicat, cu această ocazie, și motivul pentru care și-a schimbat religia.

„Tu crezi că prietenii mei m-ar pune într-un coșciug și să mă trimită să mă îngroape… Cine mă îngropa pe mine aici? Toți prietenii mei sunt ortodocși. Familia mea locuiește în Israel”, a mai spus vedeta.

Parteneri