sâmbătă, august 8, 2020

Mircea Badea a clacat, în direct! „Sunteți odios! Odios!” Despre cine este vorba?

Invitat prin telefon în emisiunea „Obiectiv”, de la Antena 3, Mircea Badea a vorbit despre numărul în creștere de la terapie intensivă, al persoanelor cu coronavirus. Acesta consideră că, în acest caz, este vorba de „incompetența crasă a autorităților din România”.

„Este ceva profund greșit în cum acționează România. Un mod absolut unic pe planetă, unic în lumea civilizată. De la definiția cazului, modelul de testare, până la orice altă măsură luată de autoritățile din România… Sunt diferențe majore față de restul lumii!”, a spus Mircea Badea.

Citește și:

Acesta l-a întrebat pe Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, invitat și el prin telefon, dacă, în acest moment, se pune problema de a schimba atitudinea față de pandemie, „având în vedere că numărul cazurilor crește în continuare”.

„Noi încercăm să schimbăm anumite lucruri. Chiar și sunt anumite măsuri pe care o să le luăm, de limitare a contactului atunci când este cazul. Din păcate, există o lege, care a trecut prin Parlament. Și a schimbat mult din ceea ce făceam înainte și trebuie să o aplicăm. Asta este realitatea!

Citește și:

Și vă dau un exemplu din ce prevede această lege. Oamenii care se duc și se testează la entități particulare și sunt declarați pozitiv pleacă acasă efectiv. Suntem informați de acest lucru, dar nu avem instrumentele legale să mergem, să-i luăm, să-i internăm!”, a zis Virgil Guran.

Mircea Badea a clacat!

„Domnule Guran, sunteți odios! Odios!”, i-a replicat prompt imediat acesta.

Citește și:

Sursa foto: captură Antena 3

Replicile care au urmat au fost halucinante.

Virgil Guran: Auziți…

Mircea Badea: Aud, aud! Sunteți odios!

Virgil Guran: Dacă aveți un pic de educație, vă rog frumos…

Mircea Badea: Nu, nu am niciun pic de educație. (…) Nu mai insistați! Suntem caz unic pe planetă cu procedura asta și insistați!

Virgil Guran: Eu nu cred că sunt odios. Mergem la Dâmbovița, unde știu cazuri. Sunt 50 de astfel de persoane care sunt infectate și stau acasă sau se plimbă, nu au nicio treabă. Și nu avem cum să luăm niște măsuri normale, omenești.

Mircea Badea: Hai să mergem în orice parte a planetei, nu la Dâmbovița! Hai să mergem în Italia, Spania, Franța!

Virgil Guran: Dar dumneavoastră ce credeți că ar trebui făcut?!

Mircea Badea: Ca-n țările astea! E greu?!

Parteneri