joi, august 6, 2020

Mircea Badea se bazează pe matematică și logică! „La momentele-cheie, clar, crește numărul de infectări”.

Joi, România a înregistrat un număr-record de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Mircea Badea a mizat pe logică. Pe pasa emisiunii „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, acesta a spus că nu crede s-a ajuns aici din cauza deciziei CCR, care a declarat neconstituțională măsura izolării și a carantinării.

Citește și:

„E o nebunie. Nu iese socoteala. Nu e vorba nici de medicină, e vorba de aritmetică. Câte zile au trecut de când s-a publicat în Monitorul Oficial hotărârea CCR? Câteva.

Presupunând prin absurd că toți cei care au ieșit din spital sunt niște descreierați, niște psihopați care umblă prin mulțimi de oameni ca să-i infecteze, nu era timpul necesar să se și infecteze acei oameni și să fie și depistați, astfel încât să se adauge la numărul de astăzi. Cine spune asta poate ar fi bine să se ducă la un consult medical de altă specialitate, nu de infecțioase”, a declarat vedeta.

Mircea Badea se bazează pe matematică și logică! Coincidențe, în funcție de interese

Citește și:

Mircea Badea a vorbit despre o coincidență care tinde să se repete, în momente cheie.  Acesta susține că numărul de cazuri raportat ar crește în anumite momente-cheie, în funcție de anumite interese.

„Legat de numărul acesta de cazuri, care e foarte mare, e ca o coincidență. De fiecare dată când autoritățile au nevoie de niște argumente reale crește numărul de infectări.  E o coincidență asta, sper că am remarcat-o cu toții

Citește și:

Mihai Gâdea: Suspectezi că la momentele-cheie crește numărul de infectări?

Mircea Badea: Nu suspectez, observ asta. La momentele-cheie clar crește numărul de infectări”, a comentat jurnalistul Antenei 3.

Parteneri