marți, august 11, 2020

Mirela Vaida are o nouă asistentă. „Traiectoria vieții mele s-a schimbat!” Despre cine este vorba?

Miercuri, 1 iulie, echipa emisiunii „Acces Direct” s-a reîntregit. Mirela Vaidaa prezentat-o pe noua sa asistentă. Este vorba de Cosmina Adam, una dintre cele mai cunoscute soliste de muzică populară din România.

Tânăra în vârstă de 28 de ani a apărut pe scena muzicii populare în urmă cu aproape trei ani. Debutul și l-a făcut la emisiunea lui Măruță, la ProTV, alături de Ciprian Silași. Ideea creării acestui cuplu a pornit de cele douã exemple de cupluri din muzica popularã care au scris istorie – Irina Loghin cu Benone Sinulescu, si Maria Ciobanu, cu Ion Dolãnescu.

Citește și:

Cosmina Adam s-a născut în comuna Solești, județul Vaslui și a cântat muzică populară de mică.

Eu am crescut în acest mediu de mică, pentru că mama mea este cadru didactic. Și am văzut, practic, în familie folclorul şi tradiţia. Şi asta îmi doresc şi eu să duc mai departe. Îmi doresc din tot sufletul ca oamenii să mă asculte, să mă iubească şi să îmi asculte cântecele”, declara pentru Digi24 solista, în urmă cu câțiva ani.

Un vis devenit realitate

Citește și:

Astăzi, se pare că visul ei de a lucra în televiziune a devenit realitate.

„Dragii mei, începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat, cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii Acces Direct și reporter special. Nu va puteți închipui cat de fericitaaaaa sunt și ce simt eu acum!
Multumesc celor ce s-au gândit la mine! ♥️ Visați cu ochiul minții! 😉”, a fost mesajul emoționant al Cosminei Adam pe pagina sa de Facebook.
Cosmina Adam i-a luat locul lui Emily Burghelea, după ce aceasta a ales să-și dea demisia în direct. Emily a susținut că nu poate fi părtașă la faptul că Viorel ar fi violent cu soția sa, Vulpița.

Citește și:

 

Parteneri