vineri, august 14, 2020

Mirela Vaida, imaginea în oglindă a mamei sale! Cele două poartă același nume. Prezentatoarea de la Antena 1 a avut parte de o surpriză de proporții din partea echipei de la Acces Direct. Puțină lume știe, dar cel de-al doilea nume al vedetei este Elena. Așa că, aceasta a primit, în direct, un buchet imens de trandafiri.

Mirela Vaida a fost foarte încântată de cadoul primit. Vedeta le-a mulțumit tuturor pentru gestul minunat. Deasemenea, și mama Mirelei Vaida este una din sărbătoritele zilei. Motiv pentru care artista i-a urat Lamulti ani, pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Mirela Vaida seamănă cu mama sa ca două picături de apă.

 

„Laa muulti ani, “Constantin si Elena”!! La multi ani, Mama!! Va multumesc pentru sutele de mesaje si urari!! Sa fim sanatosi si linistiti!! Va imbratisez cu drag!!!”, a fost mesajul vedetei.

Vedeta este foarte mândră de mama sa, care a fost învățătoare.

„Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum. Un apartament mic din Drumul Taberei, pe care l-am închiriat, dar încă nu am achitat creditul”, povesteşte Vaida pentru OKMagazine.

Citește și:

 

Parteneri