sâmbătă, iulie 11, 2020

MM Stoica și Vintilă, contract pe viață cu FCSB! Gigi Becali: „Au luat-o pe calea asta!” Cum s-au pricopsit cei doi cu un asemenea contract? Doar patronul FCSB poate elucida misterul!

Gigi Becali a declarat la ProX că sunt oameni la care nu o să renunțe niciodată. MM Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, nu trebuie să-și mai facă griji legate de viitorul său profesional.

Citește și:

Patronul FCSB a vorbit și despre antrenorul echipei sale. Acesta s-a declarat foarte mulțumit de Bogdan Vintilă și a dezvăluit pentru sursa citată că lui Vintilă îi va expira contractul în vară.

Gigi Becali și-a asigurat suporterii că nu se va despărți de Vintilă decât pe ultimul drum.

„Să mă ierte, acum, Vintilă, dar el își va termina contractul cu mine, doar când o să plece pe ultimul drum, la 80-90 ani. El este un om special, nu credeam așa ceva.

Citește și:

De fapt, Dumnezeu mi-a dat niște oameni credincioși. Așa mi l-a dat pe Tudor, pe Vintilă, chiar și MM a luat-o pe calea asta, cu credința. Așa că eu nu mă despart de oamenii ăștia niciodată în viața mea. N-am treabă eu cu Iordănescu. Vintilă, toată viața la FCSB, deci nu mai întrebați”, a mărturisit Gigi Becali.

Parteneri