Info Actual

Info Actual > Showbiz > Momente cumplite pentru Delia! Cântăreața a fost la un pas de moarte: ”Nu puteam nici să stau în picioare”
Showbiz

Momente cumplite pentru Delia! Cântăreața a fost la un pas de moarte: ”Nu puteam nici să stau în picioare”

Momente cumplite pentru Delia! Cântăreața a fost la un pas de  moarte: ”Nu puteam nici să stau în picioare”

Delia a trecut prin momente cumplite! Vedeta a fost la un pas de moarte! Cântăreața împreună cu soțul ei au fost la un pas de o tragedie într-una dintre vacanțele sale prin lume, mai exact prin Austria.

Delia a fost la un pas de moarte

O vacanță de relaxare, în Austria, putea să se termine rău pentru cei doi îndrăgostiți. Amintirea evenimentului îi mai ”bântuie” și acum, cu toate că totul s-a terminat doar cu câteva zgârieturi și o sperietură. Fiind amatori ai excursiilor la munte, din cauza faptului că nu a respectat traseul indicat, pentru că își dorea să facă niște poze artistice, artista a fost la un pas să cadă în gol.

”Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a spus Delia Matache într-un interviu.

Delia suferă de misofonie

Delia a mai dezvăluit și că suferă de o boală numită misofonie, adică un sindrom al sensibilității la sunete. Astfel că ea poate avea reacții neobișnuite la sunete banale precum mâncat, respirație, căscat sau fluierat. Vedeta a recunoscut că adesea evită să ia masa la restaurant sau în fața unor membri ai familiei ca să nu aibă reacții neplăcute de față cu ei.

Și anul 2021 a prins-o pe Delia tot în vacanță. Vedeta și partenerul ei de viațăau zburat către Cancun, după ce au petrecut câteva zile frumoase pe o plajă în Zanzibar. Doar că această a doua destinație nu a fost tocmai pe placul artistei, la fel cum a fost cea din Zanzibar.

„Cancun e …nașpa. E un fel de Antalya..”, a notat Delia, într-un story. Cântăreța s-a arătat cam dezamăgită de ofertele mexicanilor, dar, totuși, i-au plăcut restaurantele de acolo, pentru că ospătarii își prezentau în mod inedit băuturile. Totuși, în Cancun avea să o întâlnească și pe colega sa de juriu de la X Factor, Loredana Groza. Cele două au dansat și s-au distrat pe cinste împreună.

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, sunt căsătoriți de aproape 9 ani și sunt de nedespărțit, astfel că cei doi aleg să petreacă mult timp în vacanțe, informează Playtech.